Alguna pregunta?

Mostrant 5 de 8 articles

Publiqueu anuncis en diverses plataformes de reserva en línia?

Sí, ho fem. Tenim un equip de gestió de canals que fa un seguiment de totes les reserves de les propietats amb tecnologia intel·ligent. Això vol dir que no hi ha encreuaments entre les estades reservades en plataformes diferents. Podem publicar la teva propietat en més de 15 plataformes perquè la vegin tants hostes com sigui possible. Aquests canals inclouen: Airbnb, HomeAway, TripAdvisor, Homelike, Spotahome, Onefinestay, Luxury Retreats, Booking.com, Zoopla i RightMove. Pregunta’ns pels nostres canals prèmium, no te’n penediràs!

Com a amfitrió, vull saber què necessito per començar; quines coses bàsiques necessita tenir la meva propietat?

Per poder allotjar amb Hostmaker, la teva propietat necessitarà tenir tots els articles bàsics que puguin trobar-se a qualsevol llar ideal. Te’ls detallem en aquesta llista. Si te’n falta algun, avisa’ns i Hostmaker en pot gestionar la compra i t’ho cobraríem a final de mes.

Habitació: coixins, edredó, protector de matalàs (Hostmaker proporciona la roba de llit), cortines, llums, emmagatzematge de roba, penjadors.

Cuina: torradora, bullidor d’aigua, microones, cafetera, galleda de les escombraries, condiments bàsics per a cuinar, coberts, plats, bols, tasses, gots, paelles, olles.

Cambra de bany: assecador, raspall de bany, suport per al raspall de dents, galleda de les escombraries.

General: planxa i post de planxar, tiràs i galleda, aspirador i bosses, espai a l’armari per a tovalloles i articles de l’hoste.

Altres: 5 jocs de claus, wi-fi, calefacció i aigua calenta.

Parla’ns de la teva propietat i el nostre equip de gestió de comptes es posarà en contacte amb tu per respondre qualsevol pregunta que tinguis.

Quant es trigarà a publicar el meu anunci?

Sempre que tinguem fotografies de la teva propietat i tots els detalls rellevants que requerim a l’amfitrió (que inclouen, entre d’altres, el document d’identitat, el manual de la casa amb tota la informació necessària, el lliurament de claus programada, la verificació del perfil a Airbnb), el teu anunci pot estar publicat abans de 48 hores a Airbnb. Si la teva sessió de fotos està programada, el fotògraf pot trigar fins a 72 hores a editar i enviar les fotografies finals; després d’aquest període es publicarà l’anunci.

Per a altres plataformes, a més d’Airbnb, l’aprovació de l’anunci pot trigar al voltant de 24-48 hores (TripAdvisor i HomeAway) i unes altres 3-4 setmanes per a Booking.com, ja que funcionen amb processos d’aprovació independents.

Quins objectes personals puc deixar a la meva propietat?

Sempre recomanem que no hi hagi articles d’elevat valor econòmic o sentimental a la propietat perquè estiguin fora de perill i per la teva pròpia tranquil·litat. Hi pots deixar altres pertinences sempre que hi estiguin ben desades, fora de l’abast dels hostes, i hi hagi prou espai perquè els convidats hi puguin instal·lar les seves coses correctament quan arribin. Creiem que és molt positiu que els amfitrions deixin objectes decoratius i fotografies personals, ja que ajuden a crear un ambient acollidor.

Quant trigarà el meu anunci a aconseguir el màxim rendiment?

Els anuncis que gestiona Hostmaker normalment necessiten 3 reserves perquè es consolidin i perquè hi puguem establir preus elevats. A causa de l’estacionalitat del mercat de lloguer vacacional, aquest període de consolidació pot variar al llarg de l’any.

newyorktimesforbesbloombergbbcelmundola-vanguardia